02-Feb-2019, 11:24 AM
Nie wie czy ktoś to już zgłaszał ale moje własne posty pojawiają się w "pokaż nieprzeczytane posty"
I czy jest jakaś opcja by wyłączyć "teraz nastąpi przeniesienie do wyników wyszukiwania" gdy klikam na "pokaż nieprzeczytane posty"? Strasznie mnie denerwuje ten dodatkowy ekran
I czy jest jakaś opcja by wyłączyć "teraz nastąpi przeniesienie do wyników wyszukiwania" gdy klikam na "pokaż nieprzeczytane posty"? Strasznie mnie denerwuje ten dodatkowy ekran
